Prenumerera på Ordet Fritts nyhetsbrev

2021-09-22

Nedräkningen har börjat. 18–20 maj 2022 är det äntligen dags för Ordet Fritt i Gävle. Under tre dagar kommer ABFare från hela landet och våra vänner få ta del av tre fullspäckade folkbildningsdagar. Vill du ha full koll på vad som händer fram tills dess? Prenumerera på Ordet Fritts nyhetsbrev.

Under Ordet Fritt, som hålls mitt bland utställningarna på Länsmuseet i Gävle, kommer besökarna att kunna ta del av ett brett och omfattande program på över 450 programtimmar. Det kommer att finnas någonting för alla som vill fylla på med kunskap och inspiration och det övergripande temat är folkbildning.

För att du inte ska missa någon av de spännande programpunkterna, få en inblick i vad som är på gång och all information om praktiska saker som till exempel anmälan och boende har vi skapat ett nyhetsbrev. Det kommer att skickas ut ett par gånger innan Ordet Fritt startar.

Välkommen att prenumerera på nyhetsbrevet här

Vi ses i Gävle 18–20 maj 2022!

Dela

Fler nyheter

Samarbete för ökad hållbarhet

Samarbete för ökad hållbarhet

Vår ambition är att Ordet Fritt ska vara ett hållbart event. Vi gör därför allt vi kan för att minska avfallet och vi har i det arbetet etablerat ett samarbete med Gästrike Återvinnare. Detta innebär att: Det kommer inte att finnas ”vanliga” sopkorgar utan i stället...

Förkovra dig i pedagogik

Förkovra dig i pedagogik

Vill du förkovra dig i pedagogik under Ordet Fritt? Under dagarna finns massor av samtal, workshops och föreläsningar med fokus på lärande att ta del av! I programmet återfinns innehåll för dig som vill bli bättre på faciliterande ledarskap, utforska...

Läsfrämjande programpunkter

Läsfrämjande programpunkter

Läsfrämjande och litteratur har alltid varit viktigt inom arbetarrörelsen, men nu är det ännu viktigare när läsförmågan kanske finns men läsförståelsen är låg. Under Ordet Fritt finns flera läsfrämjande punkter för att uppmärksamma detta, bland annat European book day...