Vaccinpass slopas efter lättade restriktioner

2022-02-18

Under Ordet fritt kommer du inte längre behöva visa upp vaccinbevis. Den 9 februari lättade regeringen på restriktionerna när det gäller krav på vaccinationsbevis vid allmänna och offentliga tillställningar med fler än 100 personer. Vi ser därför inte längre någon anledning till att kräva vaccinbevis av Ordet fritts besökare.

Vi följer utvecklingen noga och följer även fortsättningsvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Missa inte att anmäla dig! Anmälan till Ordet Fritt är öppen fram till 31 mars, så missa inte att anmäla dig.

Dela

Fler nyheter

Samarbete för ökad hållbarhet

Samarbete för ökad hållbarhet

Vår ambition är att Ordet Fritt ska vara ett hållbart event. Vi gör därför allt vi kan för att minska avfallet och vi har i det arbetet etablerat ett samarbete med Gästrike Återvinnare. Detta innebär att: Det kommer inte att finnas ”vanliga” sopkorgar utan i stället...

Förkovra dig i pedagogik

Förkovra dig i pedagogik

Vill du förkovra dig i pedagogik under Ordet Fritt? Under dagarna finns massor av samtal, workshops och föreläsningar med fokus på lärande att ta del av! I programmet återfinns innehåll för dig som vill bli bättre på faciliterande ledarskap, utforska...

Läsfrämjande programpunkter

Läsfrämjande programpunkter

Läsfrämjande och litteratur har alltid varit viktigt inom arbetarrörelsen, men nu är det ännu viktigare när läsförmågan kanske finns men läsförståelsen är låg. Under Ordet Fritt finns flera läsfrämjande punkter för att uppmärksamma detta, bland annat European book day...