Klimat och hemberedskap

2022-05-06

ABF har under de senaste åren startat satsningar kring både prepping och klimat. Dessa områden går på många sätt in i varandra. På Ordet Fritt kommer du kunna lära dig mer om omställning, hur du kan preppa tillsammans med dina grannar och om hur pensionärer kan arbeta med klimatfrågan. Du kan också få testa på att spela ett rollspel om en krissituation där du och de andra deltagarna tillsammans får lösa problemen. Eller varför inte lära dig mer om klimatpsykologi?

Några programpunkter på tema klimat och hemberedskap:

Dela

Fler nyheter

Samarbete för ökad hållbarhet

Samarbete för ökad hållbarhet

Vår ambition är att Ordet Fritt ska vara ett hållbart event. Vi gör därför allt vi kan för att minska avfallet och vi har i det arbetet etablerat ett samarbete med Gästrike Återvinnare. Detta innebär att: Det kommer inte att finnas ”vanliga” sopkorgar utan i stället...

Förkovra dig i pedagogik

Förkovra dig i pedagogik

Vill du förkovra dig i pedagogik under Ordet Fritt? Under dagarna finns massor av samtal, workshops och föreläsningar med fokus på lärande att ta del av! I programmet återfinns innehåll för dig som vill bli bättre på faciliterande ledarskap, utforska...

Läsfrämjande programpunkter

Läsfrämjande programpunkter

Läsfrämjande och litteratur har alltid varit viktigt inom arbetarrörelsen, men nu är det ännu viktigare när läsförmågan kanske finns men läsförståelsen är låg. Under Ordet Fritt finns flera läsfrämjande punkter för att uppmärksamma detta, bland annat European book day...