Förkovra dig i pedagogik

2022-05-06

Bild: Canva

Vill du förkovra dig i pedagogik under Ordet Fritt? Under dagarna finns massor av samtal, workshops och föreläsningar med fokus på lärande att ta del av!

I programmet återfinns innehåll för dig som vill bli bättre på faciliterande ledarskap, utforska folkbildningspedagogikens kärna, hur du skapar lyckade hybrida möten och vad den senaste forskningen säger om lärandet inom folkbildningen. Missa inte heller att besöka Metodverkstaden där du får möjlighet att prova på och inspireras av olika pedagogiska metoder och övningar!

Detta är några programpunkter på tema pedagogik:

Dela

Fler nyheter

Samarbete för ökad hållbarhet

Samarbete för ökad hållbarhet

Vår ambition är att Ordet Fritt ska vara ett hållbart event. Vi gör därför allt vi kan för att minska avfallet och vi har i det arbetet etablerat ett samarbete med Gästrike Återvinnare. Detta innebär att: Det kommer inte att finnas ”vanliga” sopkorgar utan i stället...

Läsfrämjande programpunkter

Läsfrämjande programpunkter

Läsfrämjande och litteratur har alltid varit viktigt inom arbetarrörelsen, men nu är det ännu viktigare när läsförmågan kanske finns men läsförståelsen är låg. Under Ordet Fritt finns flera läsfrämjande punkter för att uppmärksamma detta, bland annat European book day...

Människors egna berättelser – communitykultur

Människors egna berättelser – communitykultur

Communitybaserad kultur är ett begrepp där ett community genom kultur tillsammans berättar sin historia och i konst och kultur för att förändra den. Inom arbetarrörelsen har vi länge arbetat med människors egna berättelser men i och med community kulturen har vi...