Folkbildarbanketten

Välkommen till Folkbildarbanketten!

Årets häftigaste folkbildningsbankett

Som ett sprakande avslut på Sveriges största folkbildningsevent Ordet Fritt, bjuder ABF in till den härligt glammiga Folkbildarbanketten i Gavlerinken den 19 maj. Alla besökare av Ordet Fritt är välkomna.

Under kvällen kommer det att bjudas på en fantastisk trerättersmeny med hållbarhet som kännetecken.

Kvällen kommer att kantas av uppträdanden från både lokala talanger och mer kända artister. Eldsjälar och förbilder inom folkbildningen kommer att prisas och det bjuds på storslagna kulturupplevelser.

Med ett varierande och överraskande innehåll ger denna folkbildningsbankett godbitar ur den palett som är ABFs verksamhet och mångfald.

Välkommen till Monitor arena, även kallad Gavlerinken i folkmun.

Gemensamma bussar kommer att gå från Stortorget 1 (vid Restaurang Brända Bocken) till Monitor arena kontinuerligt mellan 18.30 och 19.00.

En buss avgår från Scandic Gävle Väst klockan 18.30 (om det är fler personer som behöver transport från Scandic Gävle Väst så åker bussen en extra vända) till Monitor Arena.

En av bussarna är utrustad med rullstolslyft. Den bussen kommer att köra både från Scandic Gävle Väst och från Stortorget 1. OBS! Notera att den bussen är vit och märkt med ”Heros” på båda sidorna av bussen.

Banketten startar klockan 19.00 med ett gemensamt mingel och stänger för kvällen klockan 01.00. Denna kväll bjuder på en kul och galen, och galet kul kväll med en härlig scenshow toppad med god mat och vår gemenskap. Bussar kommer att gå från arenan tillbaka till Stortorget 1 och Scandic väst hela kvällen mellan 22.00 och 01.00.

Vi ses väl Folkbildarbanketten?

Dela sidan