DU ÄR HÄR: StartProgrampunkter → Känsloklubbar/Känslobanken

Känsloklubbar/Känslobanken

Grön färg

Hur säger jag att jag mår dåligt, känner mig stressad eller rädd? Eller för den delen att jag är glad och tillfreds? Det finns många sätt att uttrycka sina känslor och konceptet Känsloklubbar vill uppmuntra till att använda kulturella uttryck för att förmedla känslor.

Säg det – Sen gör det bildades ur ett samarbete mellan ABF Malmö och artisten Hannah ”Hanutten” Harvigsson. Tillsammans sökte de och fick stöd av Arvsfonden under åren 2018-2020 för att utveckla metoder som får fler att utforska och uttrycka känslor, framförallt de svåra känslorna. Tillsammans med målgrupperna barn och unga, personer med funktionsnedsättning och personer med erfarenhet av psykisk ohälsa, tog de reda på hur känslorna låter, ser ut och rör sig.

Känsloklubben var ett koncept som visade sig bli väldigt lyckat och det tror vi skulle kunna genomföras på många platser och med många olika målgrupper. Hannah kommer att berätta om Känsloklubbarna, men även om konceptet Känslobanken där många tips finns att hämta för den eller de som vill arbeta med att uttrycka känslor på olika sätt.


Medverkande:
Hannah Harvigsson, artist och ABF Malmö

Fler programpunkter

There are no upcoming events at this time.